Telegram Instagram Facebook +Google Twitter You tube
امروز تماس بگیرید:
امروز تماس بگیرید:
33 65 21 34 -026
12 36 568 -0912
72 52 600 -0937
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا چهارشنبه 9:00  الی  16:30 
پنجشنبه  9:00  الی  13:00
001

بتن پلیمری
بتن پلیمری (مخلوطی متشکل از الیاف، رزین‌های پلیمری و سنگ‌دانه‌های ریز دانه و درشت‌دانه می‌باشد. در اختلاط بتن‌های پلیمری از آب استفاده نمی‌شود. در عوض، رزین مایع معروف به مونومر، به‌وسیله واکنش‌های شیمیایی که با عنوان پلیمری شدن شناخته می‌شوند، باعث چسبندگی، سفت شدن و کسب مقاومت می‌شود.
در فرآیند پلیمری شدن، مولکول‌های مونومر به طور شیمیایی به هم متصل می‌شوند تا پلاستیکی سخت و شیشه‌ای مانند به نام پلیمر را ایجاد نمایند. پلیمرهای استفاده شده در بتن پلیمری برای ایجاد خواص مورد نیاز تعمیراتی فرموله شده اند. این سیستم تعمیراتی به علت کسب مقاومت و عمل‌آوری سریع، برای تعمیرات سازه‌هایی که نیازمند بازگشت سریع به مدار بهره‌برداری می‌باشد، مناسب است.
به عنوان مثال از بتن‌های پلیمری برای ترمیم و پر نمودن حفرات و تخریب‌های موجود در عرشه پل‌های بزرگراه‌ها استفاده می‌شود تا دیگر نیازی به بسته شدن بلند مدت و پر هزینه بزرگراه و یا ایجاد راه‌های انحرافی نباشد. همچنین استفاده از بتن‌های پلیمری برای تعمیر سازه‌هایی مانند درزهای تونل‌ها که امکان خشک نمودن آن‌ها فقط برای زمان کوتاهی وجود داشته و یا می‌بایست در آب و هوای سرد با دماهای پایین‌تر از 15 درجه فارینهایت به این کار اقدام نمود، مناسب است. اگر تمهیدات مناسب صورت گیرد از بتن‌های پلیمری می‌توان برای ترمیم با ضخامت‌های مختلف از 0.5 اینچ تا چند فوت استفاده کرد.
با توجه به اینکه مقاومت و دوام بتن‌های پلیمری به علت ویژگی‌های فرآیند پلیمریزاسیون به سرعت توسعه و افزایش می‌یابد استفاده از آن برای سازه‌های بتنی نیازمند تعمیرات سریع، مفید است. بتن‌های پلیمری تنها پس از چند ساعت از اختلاط و جاگیری می‌تواند مورد بهره‌برداری قرار گیرد. همچنین خواص دوامی بتن‌های پلیمری نیز افزایش می‌یابد. این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا بتن‌های پلیمری برای ایجاد پوشش محافظتی روی بتن‌های معمولی در معرض محیط‌های به شدت خورنده، مفید باشند. از آن‌جایی که در اختلاط بتن‌های پلیمری از آب استفاده نمی‌شود لذا می‌توان از آن در دماهای پایین‌تری نسبت به بتن‌های با سیمان پرتلند (کمتر از 15 درجه فارنهایت) استفاده کرد.
بتن‌های پلیمری اغلب در زمان پلیمری شدن دچار انقباض حجمی شده و همچنین مشکلاتی مرتبط با ضریب انبساط حرارتی مانند ملات‌های اپوکسی خواهند داشت. اگرچه این مشکلات در بتن‌های پلیمری کمتر از ملات اپوکسی می‌باشد ولی می‌تواند در محیط‌های با تغییرات دمایی شدید محدود کننده باشد.

شرکت فنی و مهندسی مارین سازه مفتخر است آمادگی خود را به منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی ( طرح و اجرا ) در زمینه‌های مختلف مهندسی به شرح زیر در شهرهای تهران، کرج، هشتگرد، قزوین، سمنان، قم، قشم، کیش و سایر نقاط کشور اعلام نماید.
1.   طراحی، تولید، نصب و راه‌اندازی انواع اسکله‌های شناور بتنی در کاربری‌های متنوع و چند منظوره
2.   بهسازی لرزه‌ای و مقاوم‌ساز انواع سازه‌ها و ساختمان‌ها ( طرح و اجرا ) 
3.   طراحی و اجرای کلیه نقشه‌های معماری و سازه
4.   طراحی و اجرای سازه‌های خاص

 

ساعت کاری ما
شنبه تا چهارشنبه  8:30  الی  17
پنجشنبه  8:30  الی   14
www.marinsaze.com www.marinsaze.ir
کرج، رجایی شهر، پایینتر از سه راه بلوار انقلاب، بین خیابان های درخشیده و بیات، پلاک 125، واحد1
33 65 21 34 -026
12 36 568 -0912
72 52 600 -0937
info@marinsaze.ir
info@marinsaze.com