Telegram Instagram Facebook +Google Twitter You tube
امروز تماس بگیرید:
امروز تماس بگیرید:
33 65 21 34 -026
12 36 568 -0912
72 52 600 -0937
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا چهارشنبه 9:00  الی  16:30 
پنجشنبه  9:00  الی  13:00
001

عملیات ساختمانی:

عبارت است از تخریب، گودبرداری، حفاظت گودبرداری و پی‌سازی، احداث، توسعه، تعمیر اساسی و تقویت بنا، خاکبرداری، خاکریزی، تسطیح زمین وساخت قطعات پیش‌ساخته در محل کارگاه ساختمانی، حفر چاه‌ها و مجاری آب و فاضلاب و سایر تاسیسات زیربنایی.

مهندس ناظر:

مهندس ناظر شخصی حقیقی یا حقوقی دارای پروانه اشتغال به کار در یکی از رشته‌های موضوع قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان است که بر اجرای صحیح عملیات ساختمانی در حیطه صلاحیت مندرج در پروانه اشتغال خود نظارت می‌نماید.

پیمانکار:

پیمانکار شخصی است حقیقی یا حقوقی که اجرای تمام یا قسمتی از عملیات ساختمانی را طبق قرارداد کتبی که فی مابین وی و مجری منعقد شده، عهده‌دار می‌شود.

کارفرما:

شخصی است حقیقی یا حقوقی که یک یا چند نفر کارگر را در کارگاه ساختمانی به حساب خود و با پرداخت مزد به کار می‌گمارد.

کارگر:

شخصی است که در کارگاه ساختمانی در قبال دریافت مزد به درخواست و به حساب کارفرما کار کند.

سازه موقت:

سازه‌ای است که برای تجهیز کارگاه و در جهت اجرای عملیات اصلی و حفاظتی به صورت موقت اجرا می‌شود.

ایمنی عابران و مجاوران کارگاه ساختمانی:

مسدود یا محدود نمودن پیاده‌روها و سایر معابر و فضاهای عمومی، جهت انبار کردن مصالح یا انجام عملیات ساختمانی مجاز نمی‌باشد، مگر با اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذی‌صلاح برای مدت معین و رعایت موارد زیر:
الف) وسایل، تجهیزات و مصالح ساختمانی باید در جایی قرار داده شوند که حوادثی برای عابران، خودروها، تاسیسات عمومی، ساختمان‌ها، ابنیه و درختان مجاور به وجود نیاورند. مصالح و وسایل فوق شب‌ها نیز باید به وسیله علایم درخشان و چراغ‌های قرمز احتیاط مشخص شوند.
ب) در مواردی که نیاز به تخلیه مصالح ساختمانی در معابر عمومی یا مجاور آن باشد، باید مراقبت کافی به منظور جلوگیری از لغزش، فرو ریختن یا ریزش احتمالی آن‌ها به عمل آید.
هنگامی که بر اثر انجام عملیات ساختمانی خطری متوجه رفت و آمد عابران یا خودروها باشد، باید با رعایت بندهای زیر به کار گرفته شوند:
الف) گماردن یک یا چند نگهبان یا پرچم اعلام خطر در فاصله مناسب
ب) قرار دادن نرده‌های حفاظتی متحرک در فاصله مناسب از محوطه خطر و نصب چراغ‌های چشمک‌زن یا سایر علایم هشدار دهنده
ج) نصب علایم آگاهی‌دهنده و وسایل کنترل مسیر در فاصله مناسب
د) روشنایی محوطه خطر در تمام طول شب
در موارد زیر در تمام طول و عرض مجاور بنا، احداث راهروی سرپوشیده الزامی است:
الف) در صورتی که فاصله بنای در دست تخریب از معابر عمومی کمتر از 40 درصد ارتفاع آن باشد.
ب) در صورتی که فاصله بنای در دست احداث یا تعمیر و بازسازی از معابر عمومی کمتر از 25 درصد ارتفاع آن باشد.
- در صورتی که راه عبور عمومی محدود یا مسدود شده باشد، باید راه عبور موقت در محل مناسبی که به تایید مراجع ذیربط برسد، ایجاد گردد.
- بر روی محل‌های حفاری که در معابر عمومی برای استفاده از تسهیلات عمومی یا نصب انشعابات مربوط صورت می‌گیرد، باید یک پل موقت عبور عابر پیاده با مقاومت و ایستایی لازم با عرض حداقل 1.5 متر یا عرض پیاده‌رو و با نرده حفاظتی مناسب ایجاد گردد. در صورتی که حفاری در خیابان صورت گرفته باشد، باید موقتا پلی با مقاومت کافی و با عرض مناسب که به تایید مرجع رسمی ساختمان می‌رسد، برای عبور خودروها ایجاد شود. بیرون زدگی هریک از اجزای سازه‌های موقت از قبیل حصار حفاظتی موقت کارگاه، سرپوش حفاظتی، داربست و ... از محدوده بنای در دست ساخت ممنوع است، مگر با رعایت مفاد بندهای زیر:
الف) فاصله عمودی بیرون زدگی از روی سطح پیاده‌رو نباید کمتر از 250 سانتی‌متر و از روی سطح سواره‌رو کمتر از 450 سانتی‌متر باشد.
ب) درب‌ها و پنجره‌ها نباید از داخل کارگاه به سمت گذر عمومی باز شوند.

تسهیلات بهداشتی و رفاهی

1)   در کارگاه ساختمانی بناهای با زیربنای بیش از 3000 متر مربع باید وسایل ارتباطی برای تماس فوری با مراکز اورژانس و آتش‌نشانی فراهم گردد.
2)   در هر کارگاه ساختمانی باید به ازای هر 25 نفر کارگر، حداقل یک توالت و دستشویی بهداشتی و محصور، با آب و وسایل کافی شست‌و شو ساخته و آماده شود. در هر کارگاه ساختمانی وجود حداقل یک توالت دستشویی الزامی است.

وسایل حفاظت فردی

وسایلی است از قبیل کلاه ایمنی، کفش و پوتین ایمنی، ماسک تنفسی، نقاب و عینک حفاظتی، کمربند ایمنی، طناب مهار، طناب نجات، دستکش ایمنی، ساعدبند، چکمه و نیم‌ چکمه لاستیکی و لباس ایمنی کارگران، کارفرما و سایر کسانی که در کارگاه ساختمانی فعالیت و یا به دلیلی وارد کارگاه می‌شوند، باید متناسب با نوع کار خود، آن‌ها را مورد استفاده قرار دهند. این وسایل توسط کارفرما تهیه و در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.
نکته: کارگرانی که با دستگاه مته برقی و یا سایر وسایلی کار می‌کنند که قطعات گردنده آن‌ها احتمال درگیری با دستکش آنان را دارد، نباید از هیچ نوع دستکشی استفاده نمایند.

شرکت فنی و مهندسی مارین سازه مفتخر است آمادگی خود را به منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی ( طرح و اجرا ) در زمینه‌های مختلف مهندسی به شرح زیر در شهرهای تهران، کرج، هشتگرد، قزوین، سمنان، قم، قشم، کیش و سایر نقاط کشور اعلام نماید.
1.   طراحی، تولید، نصب و راه‌اندازی انواع اسکله‌های شناور بتنی در کاربری‌های متنوع و چند منظوره
2.   بهسازی لرزه‌ای و مقاوم‌ساز انواع سازه‌ها و ساختمان‌ها ( طرح و اجرا ) 
3.   طراحی و اجرای کلیه نقشه‌های معماری و سازه
4.   طراحی و اجرای سازه‌های خاص
 

 
 

ساعت کاری ما
شنبه تا چهارشنبه  8:30  الی  17
پنجشنبه  8:30  الی   14
www.marinsaze.com www.marinsaze.ir
کرج، رجایی شهر، پایینتر از سه راه بلوار انقلاب، بین خیابان های درخشیده و بیات، پلاک 125، واحد1
33 65 21 34 -026
12 36 568 -0912
72 52 600 -0937
info@marinsaze.ir
info@marinsaze.com