مزایا و معایب میراگرهای اصطکاکی
میراگرهای اصطکاکی نسبتا مدلسازی سادهای دارند. آنها میتوانند مانند تاندوم یا فنر با سختی داخلی و نیروی تسلیمی برای دادن بار لغزش مدل شوند. مدلها معمولا منحنیهای کاملا الاستوپلاستیک هستند. اصطکاک منبع اتلاف انرژی ارزانتری نسبت به سایر میراگرهای اصطکاکی را ارزانتر میسازد. اما از طرف دیگر میراگرهای اصطکاکی اغلب در معرض هوا هستند و ممکن است زنگ بزنند یا خیس شوند و خواص لغزشی آنها تغییر کند.
افزودن سیال میراکننده به یک سازه موجب کاهش شتاب افقی طبقه و تغییر شکلهای جانبی تا 50% و گاهی بیشتر میشود. سیال ضربهگیر نوعی روغن سیلسکین (روغن حاوی اکسیژن و کوارتز) که ضمن ساکن و پایدار ماندن برای مدت طولانی، غیر قابل اشتعال و غیر سمی است.
تلاطم مایع موجب ایجاد تفاوت در رقوم سطح آزاد مایع در جدارههای انتهایی مخزن میشود و اختلاف فشار ناشی از تفاوت رقوم سطح آزاد مایع در جدارههای انتهایی به صورت یک نیروی برشی در کف مخزن ظاهر میشود. نیروی کنترلی که در این روش برای کاهش ارتعاشات سازه مورد استفاده قرار میگیرد، از فشار دینامیکی بر روی سطح جدارههای انتهایی ظرف اثر میکند تولید میشود.
شرکت فنی و مهندسی مارین سازه مفتخر است آمادگی خود را به منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی ( طرح و اجرا ) در زمینههای مختلف مهندسی به شرح زیر در شهرهای تهران، کرج، هشتگرد، قزوین، سمنان، قم، قشم، کیش و سایر نقاط کشور اعلام نماید.
1. طراحی، تولید، نصب و راهاندازی انواع اسکلههای شناور بتنی در کاربریهای متنوع و چند منظوره
2. بهسازی لرزهای و مقاومساز انواع سازهها و ساختمانها ( طرح و اجرا )
3. طراحی و اجرای کلیه نقشههای معماری و سازه
4. طراحی و اجرای سازههای خاص