Telegram Instagram Facebook +Google Twitter You tube
امروز تماس بگیرید:
امروز تماس بگیرید:
33 65 21 34 -026
12 36 568 -0912
72 52 600 -0937
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا چهارشنبه 9:00  الی  16:30 
پنجشنبه  9:00  الی  13:00
001

بررسی انواع ترک‌:

انواع ترک‌ها عبارتند از:
1.سازه‌ای
2.غیرسازه‌ای
معمولا ترک‌های با عرض و عمق کم ترک‌های غیرسازه‌ای هستند و از اهمیت زیادی به لحاظ تخریب ساختمان و خطرات جانی برخوردار نیستند ولی ترک‌هایی با عرض 1/5 تا 2 میلیمتر و عمق 1/5 تا 2 سانتیمتر ترک‌های سازه‌ای می‌باشند، که به لحاظ اهمیت می‌بایست مورد توجه قرار گیرد که بعضا موجب تخریب و آسیب‌های جانی نیز می‌شوند.
در مواردی که ترک سازه‌ای به وجود آمده است، آن عضو ترک‌خورده می‌بایست یا تخریب شود و از نو بازسازی گردد و یا اینکه در محل ترک به روش خاص دوخته شود.
انواع ترک‌های ساختمان به لحاظ جهت ساختمان به سه بخش افقی، عمودی، مورب دسته‌بندی می‌شوند.
ترک‌های افقی:
ترک‌هایی که در راستای افق و درطول دیوار ایجاد می‌گردد را ترک‌های افقی گویند و معمولا به دو دلیل عمده به وجود می‌آیند:
 به هنگام اجرای دیوار، استاد کار می‌بایست دیوار را تا ارتفاع نیمه از تراز انتهایی اجرا نماید و پس از خشک شدن و گیرش دیوار، در مرحله بعد آن را تا تراز ارتفاع نهایی برساند. این ناپیوستگی در اجرا موجب نشست گرد و غبار خاک بر روی محل ناپیوسته دیوار می‌گردد. این گرد و غبار از جنس دانه‌های رس می‌باشد  که حالت چربی دارند و در صورتی‌که استادکار قبل از اجرای نیمه دوم دیوار محل ناپیوستگی را از گرد و غبار نشوید پس از اجرا احتمال وجود ترک افقی در محل ناپیوستگی بسیار محتمل است.
 در صورتی‌که دیوار در یک مرحله اجرا شود -طبق روش توضیح داده شده در بند قبل نباشد-دیوار کمانش کرده و یا در اصطلاح دیوار شکم می‌دهد و موجب ایجاد ترک افقی در دیوار می‌گردد.
ترک‌های عمودی:
ترک‌هایی که در راستای ارتفاع دیوار -عمود بر راستای افقدر دیوار ایجاد می شوند ترک‌های عمودی نامیده می‌شوند. هنگامی‌که عمق یا عرض این ترک‌ها زیاد و یا در اعضای دیگر سازه همچون سقف، کف و ... و یا اینکه در سنگ قرنیز ادامه داشته باشند به دلیل اینکه ترک سازه‌ای می‌باشد از اهمیت فراوانی برخوردار می‌باشد.
علل ایجاد ترک‌های عمودی:
1.ترک‌های سازه‌ای عمودی عمدتا به دلیل نبود شناژ قایم یا کمبود آن و ایجاد فاصله زیاد بین شناژها ایجاد و در اصطلاح عامیانه گویند دیوار کمر می‌‌شکند.
2.در صورتی‌که پی زیر دیوار حرکت کند ترک‌های عمودی ایجاد می‌شوند.
3.در اثر اجرای نادرست هشت‌گیر در تقاطع دیوارها ترک‌های عمودی ایجاد می‌شوند.
 
 
ترک ‌های مورب:
ترک‌هایی که معمولا زاویه 45 درجه نسبت به راستای افق دارند، به ترک‌های مورب معروف می‌باشند. این ترک‌ها اغلب در اثر نشست دیوار ایجاد شده و نشانه شکسته شدن دیوار می‌باشد. این نوع از ترک بسیار خطرناک می‌باشد.
جهت تعیین محل نشست دیوار، ابتدا راستای ترک را معین کرده، عمود بر راستای ترک به سمت پایین طرف نشست کرده دیوار را مشخص می‌نمایند.

شرکت فنی و مهندسی مارین سازه مفتخر است آمادگی خود را به منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی ( طرح و اجرا ) در زمینه‌های مختلف مهندسی به شرح زیر در شهرهای تهران، کرج، هشتگرد، قزوین، سمنان، قم، قشم، کیش و سایر نقاط کشور اعلام نماید.
1.   طراحی، تولید، نصب و راه‌اندازی انواع اسکله‌های شناور بتنی در کاربری‌های متنوع و چند منظوره
2.   بهسازی لرزه‌ای و مقاوم‌ساز انواع سازه‌ها و ساختمان‌ها ( طرح و اجرا ) 
3.   طراحی و اجرای کلیه نقشه‌های معماری و سازه
4.   طراحی و اجرای سازه‌های خاص

 

ساعت کاری ما
شنبه تا چهارشنبه  8:30  الی  17
پنجشنبه  8:30  الی   14
www.marinsaze.com www.marinsaze.ir
کرج، رجایی شهر، پایینتر از سه راه بلوار انقلاب، بین خیابان های درخشیده و بیات، پلاک 125، واحد1
33 65 21 34 -026
12 36 568 -0912
72 52 600 -0937
info@marinsaze.ir
info@marinsaze.com