Telegram Instagram Facebook +Google Twitter You tube
امروز تماس بگیرید:
امروز تماس بگیرید:
33 65 21 34 -026
12 36 568 -0912
72 52 600 -0937
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا چهارشنبه 9:00  الی  16:30 
پنجشنبه  9:00  الی  13:00
001

مقایسه پوکه معدنی و فوم بتن

استفاده از فوم ‌بتن جایگزین بسیار مناسبی برای پوکه‌ریزی جهت کف‌سازی و شیب‌بندی است زیرا:
در پوکه‌ریزی؛
1.   پوکه و ماسه نیاز به فضایی جهت دپو دارند.
2.   پوکه نیاز به محیطی جهت مخلوط شدن با ماسه و سیمان دارد.
3.   جهت بالا بردن پوکه نیازمند اشغال بالابرها هستیم.
4.   وزن هر مترمکعب پوکه اجرا شده تقریبا 1000 کیلوگرم به بالا می‌باشد. ( پوکه وزن ثابت و یکنواختی ندارد. )
5.   اختلاط پوکه و ماسه و سیمان کاملا یکدست نمی‌باشد و به همین دلیل پوکه‌هایی که کاملا با سیمان آغشته نشده‌اند با وارد شدن کمترین نیرو، شروع به لغزش و حرکت می‌نمایند.
6.   قابلیت اجرای پوکه روزانه حدود 7 مترمکعب می‌باشد و ضایعات اجرا تقریبا 5 الی 10% است.
7.   جهت اجرای عایق‌بندی و ایزوگام نمودن پشت‌بام، آشپزخانه، سرویس بهداشتی، حمام و ... بر روی پوکه نیاز به اجرای لیسه به  قطر 3 الی 5 سانتی‌متر می‌باشد.
در اجرای فوم بتن؛
1.   در این روش نیاز به دپو محصول و اختلاط آن نمی‌باشد.
2.   جهت ارسال ملات به طبقات، خود دستگاه به تمامی طبقات پمپاژ می‌نماید و نیازی به استفاده از بالابرها و اشغال آن‌ها نیست.
3.   وزن هر مترمکعب فوم‌ بتن 300 الی 350 کیلوگرم و ثابت می‌باشد.
4.   سرعت اجرای فوم بتن روزانه حداقل 30 الی 50 مترمکعب است.
5.   اختلاط مواد موجود در این ملات توسط دستگاه و کاملا یکدست و همگن می‌باشد.
6.   این محصول به‌علت وجود حباب‌های هوا به‌‌طور یکنواخت می‌باشد، بنابراین به‌عنوان یک عایق رطوبت عمل می‌کند.
7.   این محصول عایق صدا و حرارت بوده، بنابراین می‌تواند باعث ایزوله شدن تاسیسات موجود در کف ساختمان شود.
8.   چون این محصول داخل میکسر مخلوط می‌شود و توسط شلنگ به  طبقات ارسال می‌گردد تقریبا بدون ضایعات است.
پمپاژ فوم بتن به دو روش تحت فشار و منو پمپ صورت می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید فوم بتن به دلیل وزن بسیار کم با دو روش مخازن تحت فشار و منو پمپ به ارتفاع فرستاده می شود.
البته ارتفاع پمپاژ مجاز فوم بتن فارغ از نحوه پمپاژ دارای محدودیت می‌باشد، زیرا تحمل فشار ناشی از پمپاژ تا ارتفاع بالای 25 متر ( داخل طول لوله‌های انتقال فوم بتن ) ، باعث پیوستن حباب‌های داخل فوم بتن و افزایش میزان فوم مصرفی نسبت به میزان فوم بتن تولید شده برای ارتفاع پایین‌تر می‌باشد. به همین دلیل است که برخی از پیمانکاران به ازای هر طبقه افزایش ارتفاع پس از سه طبقه، مبلغ مشخصی را به قیمت هر مترمکعب فوم بتن اضافه نموده و با کارفرما توافق می‌نمایند.
مزایای استفاده از فوم بتن

  • مقاومت فوق‌العاده در مقابل آتش؛

مقاومت فوم بتن در مقابل آتش فوق العاده می‌باشد. به‌طور مثال قطعه‌ای از نوع فوم بتن با وزن فضایی 700 الی 800 کیلوگرم در متر مکعب که حداقل 8 سانتی‌متر ضخامت داشته باشد به راحتی تا 1270 درجه سانتی‌گراد دما را تحمل می‌کند و اصولا در وزن‌های پایین غیرقابل احتراق است.

  • ضد یخ‌زدگی و فرسایش؛

خصوصیات عالی در مقابل یخ‌زدگی و فرسایش ناشی از آن و مقاومت در برابر نفوذ رطوبت و آب از ویژگی‌های منحصر به فرد فوم بتن است. نظر به اینکه فوم بتن در قشرهای سطحی دارای تخلخل فراوان می‌باشد در نتیجه شکاف‌های مویین و درزهای کمتری در سطح ایجاد می‌شود و اگر پوشش فوم بتن با ضخامت کافی مورد استفاده قرار گیرد در مقابل خطر نفوذ باران و رطوبت مقاومت مطلوبی خواهد داشت.

  • مقاوم در برابر نفوذ آب و رطوبت؛

سبکی وزن با مقاومت مطلوب فوم بتن با توجه به نوع کاربرد آن از ویژگی‌های دیگر آن به شمار می‌رود. به طور کلی به لحاظ اقتصادی مخارج ساختمان را به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد. در نتیجه‌ی استفاده از آن، وزن اسکلت و سقف کاهش یافته است و باعث کاهش مخارج فونداسیون و پی ساختمان می‌گردد که با توجه به خواص فوق، با سبک‌تر بودن ساختمان، نیروی زلزله خسارات کمتری را در صورت وقوع متوجه آن می‌سازد.

  • عایق بودن در مقابل گرما، سرما و صدا؛

فوم بتن به‌علت پایین بودن وزن مخصوص آن یک عایق موثر در مقابل گرما، سرما و صداست. ضریب انتقال حرارتی فوم بتن بین 65 تا 435 می‌باشد. ( ضریب هدایت حرارتی بتن معمولی بین 3.1 تا 7.1 می‌باشد. ) استفاده از فوم بتن به عنوان عایق باعث صرفه‌جویی در استفاده از وسایل گرمازا و سرمازا می‌گردد. فوم بتن عایق مناسبی جهت صدا با ضریب زیاد جذب آکوستیک به شمار می‌رود که در نتیجه به عنوان یک فاکتور رفاهی در جهت جلوگیری از ورود صداهای اضافی، اخیرا مورد توجه طراحان قرار گرفته است.

  • مناسب‌ترین عایق برای تاسیسات؛

به علت وجود حباب‌های ریز، این محصول می‌تواند عایق لوله‌هایی که از کف رد شده‌اند باشد و نیازی به ماهیچه‌کشی و کروم‌بندی لوله‌ها ندارد و آن‌ها را ایزوله می‌نماید.

  • جلوگیری از شکستن لوله ها؛

حمل پوکه و رفت‌و آمد کارگران در طبقات، احتمال خسارت به لوله‌کشی‌های کف ساختمان را دارد، ولی در فوم بتن چون فوم با پمپ به طبقات منتقل می‌‌شود نیاز به  هیچ‌گونه رفت‌و آمد نیست.
روش تولید فوم بتن

برای تولید فوم بتن ابتدا سیمان و آب با در نظر گرفتن مقدار مشخص شده جهت چگالی مورد نظر با هم در میکسر دستگاه ترکیب می‌شوند و سپس ماده فوم در فوم ژنراتور دستگاه با آب مخلوط شده و توسط پمپ هوا از لوله مخصوص که دارای ساچمه‌های ریز است با فشار عبور داده می‌شود. این عمل باعث به‌دست آمدن کف می‌شود و کف حاصل در میکسر با ملات ماسه و سیمان و آب مخلوط می‌شود که در حین اختلاط حباب‌های بسیار ریز در سرتاسر ملات به وجود می‌آید و بعد از عمل‌ آمدن، توسط پمپ به طبقات پمپاژ و روی سطح ریخته می‌شود. خاصیت فوم بتن این است که حباب‌های هوا را تا گیرش بتن در ملات پایدار نگه دارد. وزن بتن حاصله به پایداری این حباب‌ها بستگی دارد.


شرکت فنی و مهندسی مارین سازه مفتخر است آمادگی خود را به منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی ( طرح و اجرا ) در زمینه‌های مختلف مهندسی به شرح زیر در شهرهای تهران، کرج، هشتگرد، قزوین، سمنان، قم، قشم، کیش و سایر نقاط کشور اعلام نماید.
1.   طراحی، تولید، نصب و راه‌اندازی انواع اسکله‌های شناور بتنی در کاربری‌های متنوع و چند منظوره
2.   بهسازی لرزه‌ای و مقاوم‌ساز انواع سازه‌ها و ساختمان‌ها ( طرح و اجرا ) 
3.   طراحی و اجرای کلیه نقشه‌های معماری و سازه
4.   طراحی و اجرای سازه‌های خاص

 

برچسب ها : فوم‌بتن ، پوکه ، شرکت ، کاشت ، مقاوم ، تقویت ، مارین ، سازه ، کرج ، اختلاط ، پمپاژ ، حباب ، میکسر ، خاصیت ، مزایا ، مقاومت ، جایگزین ، سرعت ، وزن ، گیرش ، ضدآتش ، کف ، عایق ، حرارت ، گرما ، سرما ، ایزوله ، سبک ، سقف ، ملات ، ماسه ، سیمان ، آب ، روش ، تولید ، ساچمه ، احتراق ، همگن 
ساعت کاری ما
شنبه تا چهارشنبه  8:30  الی  17
پنجشنبه  8:30  الی   14
www.marinsaze.com www.marinsaze.ir
کرج، رجایی شهر، پایینتر از سه راه بلوار انقلاب، بین خیابان های درخشیده و بیات، پلاک 125، واحد1
33 65 21 34 -026
12 36 568 -0912
72 52 600 -0937
info@marinsaze.ir
info@marinsaze.com