Telegram Instagram Facebook +Google Twitter You tube
امروز تماس بگیرید:
امروز تماس بگیرید:
33 65 21 34 -026
12 36 568 -0912
72 52 600 -0937
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا چهارشنبه 9:00  الی  16:30 
پنجشنبه  9:00  الی  13:00
001

بهترین انتخاب برای محل قرارگیری بادبندها چیست؟

1.  بهترین انتخاب برای تعیین بادبند دهانه‌هایی است که در نهایت سازه متقارن باشد. بنابراین بهتراست که اگر درهر دهانه بادبند می‌گذاریم در ضلع مقابل روبه‌روی همان دهانه هم بادبند داشته باشیم.
2.  بهترین مکان بادبند با توجه به محدودیت‌های نقشه‌های معماری قسمت‌های جلو و عقب سازه می‌باشد، یعنی هرچه از مرکزجرم فاصله بگیریم به سمت اطراف بهتر است.
3.  هرچه به سمت مرکزجرم یعنی مرکز سازه برویم با توجه به پیچش تصادفی که به سازه اعمال می‌کنیم، Driftسازه دچار مشکل شده و ستون‌های اطراف بادبند دارای مقاطعی سنگین می‌شود.
4.  بایستی سعی شود که از بادبندهای گوشه‌ها حتی‌الامکان اجتناب شود، به‌خصوص اجتناب از بادبندهایی که از دو طرف به یک ستون می‌رسند (بادبندهای متعامد) به علت به وجود آمدن نیروی کشش و فشار قوی فوق‌العاده زیادی که به فونداسیون وارد می‌شودکه به جهت آن baseplateها و boltها سنگین شده و ابعاد فونداسیون جهت تنش‌ها عجیب وغریب می‌شود.
5.  اجرای بادبند اطراف باکس پله اشکالی ندارد ولی بایستی حتما به دیافراگم صلب سقف متصل شود.

در مورد بادبندها باید به نکات زیر توجه کرد:

  • ملاحظات معماری که عملا نقش اول و اصلی را بازی می‌کند.
  • سعی در ایجاد تقارن نسبی در سازه
  • تاحدامکان افزایش معقول تعداد دهانه‌های مجاور هم برای بادبندگذاری در یک جهت که باعث می‌شود که ستون مشترک دو دهانه سایزی کوچک پیدا کند و عملا به‌جای 4 ستون و صفحه‌ستون سنگین دو ستون و صفحه‌ستون سنگین داشته باشیم. این مساله حتی در پی و علی‌الخصوص بحث کنترل برش پانچ هم تاثیرگذار است.
  • از قرار دادن دهانه‌های بادبندی مجاور داکت‌ها که اتصالی به سقف ندارند خودداری کنیم. درکل توجه کنیم که دهانه بادبندی اتصال کافی به دیافراگم سقف جهت رد وبدل کردن نیروها بین بادبند و سقف داشته باشد.
  • از دهانه‌های خیلی کوچک و خیلی بزرگ برای بادبندها بپرهیزیم. دهانه‌های خیلی کوچک باعث بالا رفتن سایز ستون‌ و صفحه‌ستون متصل به بادبند می‌شوند. غیراز آن سختی دهانه‌های بادبندی کوچک کم بوده و باعث افزایش میزان دریفت در سازه می‌شود. دهانه‌های خیلی بزرگ البته نسبت به دهانه‌های خیلی کوچک ارجح است ولی به هرحال باید توجه کرد که این دهانه‌ها باعث بالا رفتن سایز بادبند به دلیل طول کمانشی زیاد آن‌ها می‌شود. غیرازآن طول زیاد پروفیل خود باعث افزایش وزن اسکلت سازه و غیراقتصادی شدن طرح می‌شود.
  • ترجیحا سعی کنیم که دهانه‌های بادبندی در دو جهت متعامد باهم متقاطع نباشند. (البته بعضا این مساله به دلیل کاهش یکی از ستون‌های سنگین خود تاحدی طرح را اقتصادی می‌کند.)
  • بهتر است که در طبقات پایین تعداد دهانه‌های بادبندی زیاد باشد و به تدریج از تعداد دهانه‌ها در ارتفاع کاسته شود.
برای مطالعه بیشتر روی مطالب زیر کلیک کنید.

فلسفه وجودی ورق میانی بادبند چیست؟


شرکت فنی و مهندسی مارین سازه مفتخر است آمادگی خود را به منظور ارائه خدمات فنی و مهندسی ( طرح و اجرا ) در زمینه‌های مختلف مهندسی به شرح زیر در شهرهای تهران، کرج، هشتگرد، قزوین، سمنان، قم، قشم، کیش و سایر نقاط کشور اعلام نماید.

1.   طراحی، تولید، نصب و راه‌اندازی انواع اسکله‌های شناور بتنی در کاربری‌های متنوع و چند منظوره
2.   بهسازی لرزه‌ای و مقاوم‌ساز انواع سازه‌ها و ساختمان‌ها ( طرح و اجرا ) 
3.   طراحی و اجرای کلیه نقشه‌های معماری و سازه
4.   طراحی و اجرای سازه‌های خاص

 

ساعت کاری ما
شنبه تا چهارشنبه  8:30  الی  17
پنجشنبه  8:30  الی   14
www.marinsaze.com www.marinsaze.ir
کرج، رجایی شهر، پایینتر از سه راه بلوار انقلاب، بین خیابان های درخشیده و بیات، پلاک 125، واحد1
33 65 21 34 -026
12 36 568 -0912
72 52 600 -0937
info@marinsaze.ir
info@marinsaze.com